Samurai Sports is een maatschappelijk betrokken organisatie. Een van onze doelen is om zoveel mogelijk kinderen en jongeren aan het sporten te krijgen en te houden. Helaas zijn er ook kinderen die bij ons sporten getroffen door een hele ernstige ziekte waardoor zij niet meer mogen sporten van de doktoren. Deze kinderen en hun familie zijn voor een Opkikkerdag uitgenodigd door Stichting Opkikker. Zij vertelden ons wat een geweldige dag zij hadden beleefd. 

Hierop besloot het team van Samurai Sports om Stichting Opkikker te steunen bij het inzamelen van geld om Opkikkerdagen mogelijk te maken. Stichting Opkikker verzamelt in heel Nederland oude mobiele telefoons en smartphones in. Het maakt niet uit of ze het nog doen of hartstikke kapot zijn. De ingezamelde mobiele telefoons worden naar een speciaal recyclingsbedrijf gebracht. Bij dat bedrijf halen ze elke telefoon helemaal uit elkaar en worden de metalen, plastics en glas apart verzameld. Deze verzamelde materialen zijn geld waard. Ze worden verkocht aan de fabrikanten van telefoons die er weer nieuwe telefoons van maken. Het geld van de verkoop krijgt Stichting Opkikker waarmee ze Opkikkerdagen organiseren. Zo helpen we hele zieke kinderen aan een leuke dag en helpen we aan de andere kant het milieu te sparen doordat we materialen recyclen. In 2013 hebben we 68 telefoons opgestuurd. Landelijk heeft Stichting Opkikker in 2013 71.205 mobieltjes opgehaald om ruim 1.800 zieke kinderen een geweldige Opkikkerdag te bezorgen. Het streven voor 2014 is om 75.000 mobieltjes landelijk in te zamelen. Samurai Sports streeft ernaar om veel meer dan 68 mobieltjes dit jaar in te zamelen.

Help mee oude gsm’s en smartphones te verzamelen om Opkikkerdagen mogelijk te maken!!

Het is heel simpel: verzamel bij je familie, buren, vrienden, school zoveel mogelijk oude mobieltjes en doe die in de speciale kartonnen Opkikker doos die bij Samurai Sports staat bij de administratie tafel. Laders worden niet ingezameld. We hopen op heeeeeel veel mobieltjes!! 

Voor meer informatie over de Opkikkerdagen kan je kijken op www.opkikker.nl

Heb je nog vragen, bel, sms of WhatsApp naar Mies 06-46060600 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.